Gesob project management

PROJECT MANAGEMENT

Gesob Construction management

CONSTRUCTION MANAGEMENT

DIRECCIÓ D’EXECUCIÓ

GESOB diseño y proyectos

PROJECTES I DISSENY

SOBRE NOSALTRES

GESOB és una empresa dedicada a l’Assessoria i Gestió integrada de projectes i obres, nascuda en 2005 des de la voluntat d’un grup de professionals i empresaris experts en els diferents sectors de la construcció, units per la il·lusió de posar els seus coneixements i dedicació al servei de la societat.

L’empresa és el resultat de la integració d’experiències i coneixements específics de cadascun dels seus components. Els serveis desenvolupats per la nostra empresa, engloben tots els àmbits del sector immobiliari, des de la Gestió Integral o Project Management, la gestió de les obres o Construction Management, la Direcció d’Obra i l’Enginyeria de Projectes.

La seva missió es basa en els valors que marquen el rumb de la seva trajectòria, entre ells, el servei integral al client, la metodologia aplicada a la gestió, i la flexibilitat i adaptació a les exigències del client.

 • ACOMPANYAMENT GLOBAL

  Aportem acompanyament global al nostre client, escoltant-li i implicant-nos amb les seves necessitats i inquietuds, ajudant-li a la presa de decisions. Sempre amb un caràcter proactiu.

 • EXPERIÈNCIA AL NOSTRE SECTOR

  Posem la nostra experiència i coneixements del sector immobiliari i de la construcció a la disposició dels nostres clients, aprofitament de sinergies i coneixements que ens aporta la coneixença des de totes les vessants del sector, enginyeria, arquitectura i projectes, promotor, administració, client, propietat, etc.

 • COMPROMÍS FERM

  El nostre compromís és clar i concís, aportant en la nostra gestió la fiabilitat del resultat final, sense desviacions en termini, cost i qualitat.

 • MILLORA CONTÍNUA

  Apostem per la millora i formació contínua. El nostre personal treballa amb BIM i es troba en continua formació per adaptar-se a les noves tecnologies i poder aportar als nostres clients les millors eines al seu abast.

HAN CONFIAT EN NOSALTRES

 

Contacta’ns

Direcció

Direcció: Carrer de l’Art 98, bajos – Local 3 08041 Barcelona

  Tel 934 46 00 30 – Fax: 934 366 662

Correu electrònic